Nyheter

Foresatte portal

Foresatte kan nå logge seg inn i minfagplan med sitt registrerte mobilnummer. Elever logger på med Feide. Det er fullt mulig for både elever og foresatte å redigere foresattes mobilnummer og mail adresser. Dersom foresatte har flere barn ved skolen vil disse kunne velges i nedtrekksmeny.

foresatte-portal

Forbedring: Bildebruk

Vi har forbedret funksjonalitet knyttet til lagring av bilder. Nå lagres bilder som limes inn uten lenker. Alle bilder blir automatisk lagret på serveren slik at de ligger lett tilgjengelig i ditt bildebibliotek som er tilgjengelig fra bildeknappen i editoren.

Etter den 23 September skal ikke bilder «forsvinne» fra planen.

For utfyllende informasjon om bildebruk i editoren se brukerveiledningen som er tilgjengelig fra menylinjen under support.

Ny funksjon: Bruk av Mal

Det er nå lagt til en ny funksjon i minfagplan.no.

Den nye funksjonen gjør at man kan fylle inn tekst og/eller bilder i alle uker for samme faget i et helt år. Da slipper man mye klipp og lim mellom uker der det er mye likt innhold. Dette gjelder for eksempel timeplan eller bilder.

Hvert fag har en mal som fungerer på samme måte som når man redigerer innholdet i et fag. For de ukene som allerede er fylt inn med informasjon vil planen bruke den teksten som er satt inn.

Du finner detaljer om hvordan du bruker Mal funksjonen i brukerveiledningen under support i menyen.